VADELMA-LAKRITSI PAVLOVA

Marenki Classic kanssa Svenskävlar!



EMMA BRINK RASK

Blogissaan Brinken Bakar, Emma Brink Rask tarjoaa leivonnaisia ​​ja jälkiruokia, jotka ovat usein ammattilaisten inspiroimia, mutta hän käyttää ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla kuka tahansa saa reseptit onnistumaan.

Hänen ensimmäinen leivontakirjansa Baka & Spritsa on nyt julkaistu.




AINESOSAT

MARENKI
100 g kananmunan valkuaista (noin 3kpl)
220 g tomusokeria (3,5 dl)
1 tl sitruunamehua

VADELMAKASTIKE
125 g vadelmia
20 g tomusokeria (2 rkl)

KUORRUTE
2 dl kermavaahtoa


Haupt Lakrits Svenskjävlar

VALMISTUS

1. Aseta kiertoilmauuni 130 asteeseen (ilman kiertoilmaa 150 asteeseen).
2. Kaada marengin ainekset metallikulhoon ja lämmitä niitä lämpimässä vesihauteessa.
3. Sekoita jatkuvasti. Kun lämpötila on 50-60 astetta, ota marenki pois hauteesta ja vispilöi kunnes se on jäähtynyt.
4. Muotoile 6-8 marenkipesää leivinpaperille ja tee niihin lusikalla reikä.
5. Laita uuniin ja paista 5 minuuttia, jonka jälkeen laske kiertoilmauunin lämpötila 80 asteeseen (ilman kiertoilmaa 100 asteeseen) ja paista vielä 45 minuuttia.
6. Ota marengit pois uunista ja anna jäähtyä. Tämän voi tehdä jo pari päivää ennen tarjoilua.
7. Sekoita ja valuta vadelmat, sekä lisää tomusokeri.
8. Vaahdota kerma ja täytä marengit kermavaahdolla. Lisää vadelmakastiketta marenkien päälle.
9. Leikkaa lakritsi palasiksi ja ripottele leivonnaisten päälle.


VADELMA-LAKRITSI PAVLOVA

Marenki Classic kanssa Svenskävlar!

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin

Populärt

Svenskjävlar! (ruotsalaiset pirulaiset)
MAAILMAN SUOLAISIN LAKRITSI
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Adventtikalenteri 2024
3-6 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Pastille Calabria
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Salmiakpulver
1-3 työpäivää
Lisää ostoskoriin
Kirjaudu sisään