SUKLAABROWNIET SALMIAKKIPÄÄLLISELLÄ
Svenskjävlar-päällinen! (9 kpl)
MARIA CULHA
Maria Culha pitää leivontablogia nimeltä CakeByMary, jossa hän tarjoaa reseptejä klassisiin leivonnaisiin pienellä twistillä. Hän tahtoo houkutella lisää ihmisiä leipomisen ihanaan maailmaan yksinkertaisten ja jännittävien reseptien, sekä inspiroivien kuvien avulla.
Blogg CakeByMary.SE cakebymary
Blogg CakeByMary.SE cakebymary
AINESOSAT
SALMIAKKITÄYTE
80 g Haupt Lakritsin Svenskjävlar!-karkkeja
3 dl kuohukermaa
SUKLAABROWNIE
125 g voita
125 g maitosuklaata
3 kananmunaa
3 1/2 dl hienosokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 1/2 rkl kookosjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
1 tl suolaa
KORISTEET
Tuoreita tai pakastettuja vadelmia
80 g Haupt Lakritsin Svenskjävlar!-karkkeja
3 dl kuohukermaa
SUKLAABROWNIE
125 g voita
125 g maitosuklaata
3 kananmunaa
3 1/2 dl hienosokeria
2 dl vehnäjauhoja
3 1/2 rkl kookosjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
1 tl suolaa
KORISTEET
Tuoreita tai pakastettuja vadelmia
VALMISTUS
1. Leikkaa salmiakki pieniksi paloiksi. Lämmitä kerma ilman, että se kiehuu.
2. Kaada karkit sekaan ja sekoita, kunnes ne ovat sulaneet.
3. Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa mieluiten yön yli, mutta vähintään 6 tuntia.
4. Aseta uuni lämpeämään 175 asteeseen.
5. Sulata suklaa pannulla.
6. Hajoita suklaa.
7. Poista pannu leideltä ja sekoita hajoitettua suklaata
8. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut, jonka jälkeen lisää loput ainesosat.
9. Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun, noin 21x21 cm kokoiseen vuokaan.
10. Paista uunin keskitasolla 30min.
11. Anna kakun jäähtyä kokonaan.
12. Ota päällissekoitus jääkaapista ja vaivaa sitä kunnes se on paksu ja kermainen.
13. Levitä päällinen brownien päälle.
14. Koristele vadelmilla.
2. Kaada karkit sekaan ja sekoita, kunnes ne ovat sulaneet.
3. Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa mieluiten yön yli, mutta vähintään 6 tuntia.
4. Aseta uuni lämpeämään 175 asteeseen.
5. Sulata suklaa pannulla.
6. Hajoita suklaa.
7. Poista pannu leideltä ja sekoita hajoitettua suklaata
8. Sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut, jonka jälkeen lisää loput ainesosat.
9. Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun, noin 21x21 cm kokoiseen vuokaan.
10. Paista uunin keskitasolla 30min.
11. Anna kakun jäähtyä kokonaan.
12. Ota päällissekoitus jääkaapista ja vaivaa sitä kunnes se on paksu ja kermainen.
13. Levitä päällinen brownien päälle.
14. Koristele vadelmilla.