SAHRAMIPANNACOTTA SUOLAISELLA LAKRITSILLA
Klassikkojälkiruoka (4 annosta)SOFIA SELIMI
AINESOSAT
PANNACOTTA4 dl kuohukermaa
1 dl luonnonjogurttia
3 liivatelehteä
1/2 pakettia sahramia (0,5 g)
2 rkl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
KORISTELU
Tuoreet vadelmat
Chokade Svenskjävlar!
VALMISTUS
1. Laita liivatelehdet kylmään veteen noin 5 minuutiksi.2. Kiehauta kerma, sahrami ja sokeri kattilassa.
3. Nosta hyytelö ja sekoita se kermavaahtoon niin, että se sulaa. Lisää vaniljasokeri ja anna seistä hetki.
4. Sekoita jogurtti joukkoon.
5. Kaada lasiin. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2–3 tuntia. Koristele lakritsilla ja tuoreilla vadelmilla ja nauti.